Reset Password

Your search results

Фирмена политика

ПОЛИТИКА НА “ЕС ДЖИ ЕСТЕЙТС” ООД

 

РЕЗЕРВАЦИЯ, ПРЕСТОЙ И ПЛАЩАНЕ

 • При резервация се заплаща капаро в размер на не по-малко от 30% от общата сума за престоя. Плащането на капарото трябва да се извърши до 3 работни дни след направена резервация. Останалата сума се плаща в брой (в евро или лева) при настаняването в резервирания от госта апартамент.
 • Резервация за една нощувка се приема най-рано 2 дни преди датата.
 • Домашни любимци се допускат в някои от апартаментите за нощувки само при предварителна заявка. Изисква се възвръщаем депозит, както и дневна такса.
 • Минималният престой за новогодишните празници e 2 нощувки.
 • Детско легло и детско столче за хранене могат да бъдат осигурени безплатно при предварителна заявка и ако са в наличност.
 • В случай на извънредно отключване на апартамент се заплаща такса от 10 лева за отключване (за апартаменти с брава-топка от външната страна на входната врата). При необходимост от ползване услугите на ключар се заплаща сумата, поискана от него за отваряне на вратата.
 • Доставяне на чисто спално бельо и хавлии- веднъж седмично.
 • Почистване и зареждане с хигиенни консумативи по време на престоя (по желание)- 25 лв на посещение.

ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ

 • Ако гост прекрати резервация, за която е заплатен депозит, 50% от депозита се възстановява ако до настаняването остават повече от 60 дни. Таксите и комисионните за трансфера се заплащат от получателя.
 • Ако остават по-малко от 60 дни до началото на резервацията, депозитът не се възстановява.
 • Ако престой до 7 дни се прекрати преждевременно, таксата е на цената за две нощувки.
 • Ако престой над 7 дни се прекрати преждевременно, таксата е 50% от цената за оставащите дни от резервацията.

 

НАСТАНЯВАНЕ И ОСВОБОЖДАВАНЕ НА АПАРТАМЕНТ

 • Настаняване –  между 15.00 и 19,30.
 • При настаняване след 19,30 ч. се заплащат 15 лв в брой при пристигане.
 • Ако пристигате по-рано, моля, уведомете ни предварително и ще Ви настаним, ако апартаментът е свободен.
 • Освобождаване – до 12:00 часа.
 • По-късно освобождаване се таксува, както следва:

– до 14 часа- 50% от цената за 1 нощувка;

–  след 14 часа- цената за 1 нощувка.

За някои апартаменти се изисква заплащането на възвръщаем депозит, като това е посочено при приемане на резервацията.

При виновно причинени щети в апартамента, депозитът се задържа. Ако същият не е достатъчен, за да покрие разходите за отстраняването им,трябва да имате готовност да доплатите.

Депозитът ще Ви бъде възстановен в деня на заминаването, ако няма нанесени щети.

В апартаменти, за които не се изисква такъв депозит, но се открият виновно нанесени щети, трябва да имате възможност да платите нужните разходи по отстраняването им.

 

ПРАВИЛА ЗА АПАРТАМЕНТИТЕ

 • Молим Ви, пазете апартамента и обзавеждането, като ги ползвате по предназначение.
 • Молим, изключвайте електрическите уреди (ютия, фурна, котлони и други подобни), поради които може да възникне пожар или някаква щета, както и уредите за отопление / разхлаждане на апартамента, когато излизате от него.
 • Молим, съблюдавайте правилата, които се отнасят до обществения ред в жилищните сгради:

– Партита, силна музика, крясъци и други шумни изяви не са позволени.
– Тихи часове: От понеделник до петък – от 22 часа до 9 часа.

Събота и неделя – от 24 часа дo 10 часа.

– Не се толерира силен шум, пушене, хвърляне на боклуци и угарки в общите части на сградата (стълбище, вход, коридори, асансьор, през прозореца и др.).

В случай на забележка от съседи и/или полиция за нарушение на горепосочените правила, или какавото и да е асоциялно поведение, ще бъдем принудени да ви помолим незабавно да напуснете апартамента за нощувки без право на никаква компенсация, независимо от периода, за който сте наели партамента за краткосрочен наем.

 

БРОЙ ГОСТИ

При резервация от госта се изискват номер на мобилния телефон, трите имена, броя на хората, които ще го придружават по време на неговия престой. Единствено хората, заявени при съответната резервация имат правото да ползват апартамента. В случай, че бъдат установени нарушения на някои от изброените правила, «Ес Джи Естейтс» ООД си запазва правото да задължи госта да напусне апартамента без право на компенсация.

ОТГОВОРНОСТИ

Нито „Ес Джи Естейтс” нито собственикът на апартамента могат да бъдат подведени под отговорност поради каквито и да били директни или индиректни щети, които могат да възникнат в резултат на използването на апартамента от госта, включително, но не само до повреди, загуби поради пожар, нараняване, кражба или други криминални прояви.

Ако поради непредвидени обстоятелства „Ес Джи Естейтс” нямат възможност да настанят госта в апартамента, който е резервирал, те си запазват правото да го настанят в апартамент с подобни качества или характеристики, като предварително го предупредят.

С потвърждаването на Вашата резервация, Вие се съгласявате с гореизброените условия. В случай, че имате някакви запитвания, моля свържете се с нас.

 

Varna-shortrent.com и «Ес Джи Естейтс» ООД ще пазят в тайна всички данни за своите гости, станали известни в процеса на резервиране и използване на апартаментите за нощувки.

Varna-shortrent.com се обслужва и е собственост на “Ес Джи Естейтс” ООД, ЕИК 148129098